H. İ. KOCABIYIK, "Arapça Kavram Olan Ekele (Yemek) Lafzına Etimolojik Açıdan Analitik Bir Yaklaşım," G A N U D 4. ULUSLARARASI KONFERANSI GASTRONOMİ, BESLENME VE DİYETETİK , İstanbul, Turkey, 2022
KOCABIYIK, H. İ. 2022. Arapça Kavram Olan Ekele (Yemek) Lafzına Etimolojik Açıdan Analitik Bir Yaklaşım. G A N U D 4. ULUSLARARASI KONFERANSI GASTRONOMİ, BESLENME VE DİYETETİK , (İstanbul, Turkey).
KOCABIYIK, H. İ., (2022). Arapça Kavram Olan Ekele (Yemek) Lafzına Etimolojik Açıdan Analitik Bir Yaklaşım . G A N U D 4. ULUSLARARASI KONFERANSI GASTRONOMİ, BESLENME VE DİYETETİK, İstanbul, Turkey
KOCABIYIK, HALİL. "Arapça Kavram Olan Ekele (Yemek) Lafzına Etimolojik Açıdan Analitik Bir Yaklaşım," G A N U D 4. ULUSLARARASI KONFERANSI GASTRONOMİ, BESLENME VE DİYETETİK, İstanbul, Turkey, 2022
KOCABIYIK, HALİL İ. . "Arapça Kavram Olan Ekele (Yemek) Lafzına Etimolojik Açıdan Analitik Bir Yaklaşım." G A N U D 4. ULUSLARARASI KONFERANSI GASTRONOMİ, BESLENME VE DİYETETİK , İstanbul, Turkey, 2022
KOCABIYIK, H. İ. (2022) . "Arapça Kavram Olan Ekele (Yemek) Lafzına Etimolojik Açıdan Analitik Bir Yaklaşım." G A N U D 4. ULUSLARARASI KONFERANSI GASTRONOMİ, BESLENME VE DİYETETİK , İstanbul, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HALİL İBRAHİM KOCABIYIK}, title={Arapça Kavram Olan Ekele (Yemek) Lafzına Etimolojik Açıdan Analitik Bir Yaklaşım}, congress name={G A N U D 4. ULUSLARARASI KONFERANSI GASTRONOMİ, BESLENME VE DİYETETİK}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2022}}