B. NACAK Et Al. , "α-Tokoferol Kullanımının Farklı Sıcaklıklarda Depolanan Piliç Kavurmaların Oksidatif Özellikleri Üzerine Etkisinin Belirlenmesi," IX. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Turkey, 2021
NACAK, B. Et Al. 2021. α-Tokoferol Kullanımının Farklı Sıcaklıklarda Depolanan Piliç Kavurmaların Oksidatif Özellikleri Üzerine Etkisinin Belirlenmesi. IX. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , (Turkey).
NACAK, B., DİKİCİ, A., İPEK, G., ÖZER, M., YEL, N., & ZAİMOĞULLARI, K., (2021). α-Tokoferol Kullanımının Farklı Sıcaklıklarda Depolanan Piliç Kavurmaların Oksidatif Özellikleri Üzerine Etkisinin Belirlenmesi . IX. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Turkey
NACAK, BERKER Et Al. "α-Tokoferol Kullanımının Farklı Sıcaklıklarda Depolanan Piliç Kavurmaların Oksidatif Özellikleri Üzerine Etkisinin Belirlenmesi," IX. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Turkey, 2021
NACAK, BERKER Et Al. "α-Tokoferol Kullanımının Farklı Sıcaklıklarda Depolanan Piliç Kavurmaların Oksidatif Özellikleri Üzerine Etkisinin Belirlenmesi." IX. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Turkey, 2021
NACAK, B. Et Al. (2021) . "α-Tokoferol Kullanımının Farklı Sıcaklıklarda Depolanan Piliç Kavurmaların Oksidatif Özellikleri Üzerine Etkisinin Belirlenmesi." IX. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BERKER NACAK Et Al. }, title={α-Tokoferol Kullanımının Farklı Sıcaklıklarda Depolanan Piliç Kavurmaların Oksidatif Özellikleri Üzerine Etkisinin Belirlenmesi}, congress name={IX. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2021}}