P. Ankaralıgil And B. HAKGÜDER TAZE, "VURGULU IŞIK İLE İŞLENEN MEYVE VE SEBZE SULARININ KALİTESİ," GIDA , vol.47, no.4, pp.663-678, 2022
Ankaralıgil, P. And HAKGÜDER TAZE, B. 2022. VURGULU IŞIK İLE İŞLENEN MEYVE VE SEBZE SULARININ KALİTESİ. GIDA , vol.47, no.4 , 663-678.
Ankaralıgil, P., & HAKGÜDER TAZE, B., (2022). VURGULU IŞIK İLE İŞLENEN MEYVE VE SEBZE SULARININ KALİTESİ. GIDA , vol.47, no.4, 663-678.
Ankaralıgil, BENGİ, And BENGİ HAKGÜDER TAZE. "VURGULU IŞIK İLE İŞLENEN MEYVE VE SEBZE SULARININ KALİTESİ," GIDA , vol.47, no.4, 663-678, 2022
Ankaralıgil, BENGİ And HAKGÜDER TAZE, BENGİ H. . "VURGULU IŞIK İLE İŞLENEN MEYVE VE SEBZE SULARININ KALİTESİ." GIDA , vol.47, no.4, pp.663-678, 2022
Ankaralıgil, P. And HAKGÜDER TAZE, B. (2022) . "VURGULU IŞIK İLE İŞLENEN MEYVE VE SEBZE SULARININ KALİTESİ." GIDA , vol.47, no.4, pp.663-678.
@article{article, author={BENGİ HAKGÜDER And author={BENGİ HAKGÜDER TAZE}, title={VURGULU IŞIK İLE İŞLENEN MEYVE VE SEBZE SULARININ KALİTESİ}, journal={GIDA}, year=2022, pages={663-678} }