K. YİĞİT Et Al. , "FARKLI TİCARİ KÜLTÜRLER KULLANILARAK ÜRETİLEN YAĞSIZ YOĞURTLARIN FİZİKSEL KİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ," HASAD GIDA , no.308, pp.30-35, 2011
YİĞİT, K. Et Al. 2011. FARKLI TİCARİ KÜLTÜRLER KULLANILARAK ÜRETİLEN YAĞSIZ YOĞURTLARIN FİZİKSEL KİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ. HASAD GIDA , no.308 , 30-35.
YİĞİT, K., GÜNEŞER, O., & YÜCEER, Y., (2011). FARKLI TİCARİ KÜLTÜRLER KULLANILARAK ÜRETİLEN YAĞSIZ YOĞURTLARIN FİZİKSEL KİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ. HASAD GIDA , no.308, 30-35.
YİĞİT, KADİR, ONUR GÜNEŞER, And YONCA YÜCEER. "FARKLI TİCARİ KÜLTÜRLER KULLANILARAK ÜRETİLEN YAĞSIZ YOĞURTLARIN FİZİKSEL KİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ," HASAD GIDA , no.308, 30-35, 2011
YİĞİT, KADİR Et Al. "FARKLI TİCARİ KÜLTÜRLER KULLANILARAK ÜRETİLEN YAĞSIZ YOĞURTLARIN FİZİKSEL KİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ." HASAD GIDA , no.308, pp.30-35, 2011
YİĞİT, K. GÜNEŞER, O. And YÜCEER, Y. (2011) . "FARKLI TİCARİ KÜLTÜRLER KULLANILARAK ÜRETİLEN YAĞSIZ YOĞURTLARIN FİZİKSEL KİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ." HASAD GIDA , no.308, pp.30-35.
@article{article, author={KADİR YİĞİT Et Al. }, title={FARKLI TİCARİ KÜLTÜRLER KULLANILARAK ÜRETİLEN YAĞSIZ YOĞURTLARIN FİZİKSEL KİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ}, journal={HASAD GIDA}, year=2011, pages={30-35} }