G. ÇALIŞKAN KOÇ And S. N. DİRİM, "Meyve Suyu Tozu Üretimi: Köpük Kurutma," Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi , Aydın, Turkey, pp.253-254, 2018
ÇALIŞKAN KOÇ, G. And DİRİM, S. N. 2018. Meyve Suyu Tozu Üretimi: Köpük Kurutma. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi , (Aydın, Turkey), 253-254.
ÇALIŞKAN KOÇ, G., & DİRİM, S. N., (2018). Meyve Suyu Tozu Üretimi: Köpük Kurutma . Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi (pp.253-254). Aydın, Turkey
ÇALIŞKAN KOÇ, GÜLŞAH, And SAFİYE NUR DİRİM. "Meyve Suyu Tozu Üretimi: Köpük Kurutma," Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, Aydın, Turkey, 2018
ÇALIŞKAN KOÇ, GÜLŞAH Ç. And DİRİM, SAFİYE N. . "Meyve Suyu Tozu Üretimi: Köpük Kurutma." Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi , Aydın, Turkey, pp.253-254, 2018
ÇALIŞKAN KOÇ, G. And DİRİM, S. N. (2018) . "Meyve Suyu Tozu Üretimi: Köpük Kurutma." Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi , Aydın, Turkey, pp.253-254.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GÜLŞAH ÇALIŞKAN KOÇ And author={SAFİYE NUR DİRİM}, title={Meyve Suyu Tozu Üretimi: Köpük Kurutma}, congress name={Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi}, city={Aydın}, country={Turkey}, year={2018}, pages={253-254} }