A. DİKİCİ Et Al. , "Piliç Abdominal Yağı Kullanılarak Üretilen Piliç Kavurmalarının Bazı Karakteristik Özelliklerinin Belirlenmesi," 4. Et Ürünleri Çalıştayı , Turkey, 2020
DİKİCİ, A. Et Al. 2020. Piliç Abdominal Yağı Kullanılarak Üretilen Piliç Kavurmalarının Bazı Karakteristik Özelliklerinin Belirlenmesi. 4. Et Ürünleri Çalıştayı , (Turkey).
DİKİCİ, A., NACAK, B., Yel, N., Zaimoğulları, K., İpek, G., & Özer, M., (2020). Piliç Abdominal Yağı Kullanılarak Üretilen Piliç Kavurmalarının Bazı Karakteristik Özelliklerinin Belirlenmesi . 4. Et Ürünleri Çalıştayı, Turkey
DİKİCİ, ABDULLAH Et Al. "Piliç Abdominal Yağı Kullanılarak Üretilen Piliç Kavurmalarının Bazı Karakteristik Özelliklerinin Belirlenmesi," 4. Et Ürünleri Çalıştayı, Turkey, 2020
DİKİCİ, ABDULLAH Et Al. "Piliç Abdominal Yağı Kullanılarak Üretilen Piliç Kavurmalarının Bazı Karakteristik Özelliklerinin Belirlenmesi." 4. Et Ürünleri Çalıştayı , Turkey, 2020
DİKİCİ, A. Et Al. (2020) . "Piliç Abdominal Yağı Kullanılarak Üretilen Piliç Kavurmalarının Bazı Karakteristik Özelliklerinin Belirlenmesi." 4. Et Ürünleri Çalıştayı , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ABDULLAH DİKİCİ Et Al. }, title={Piliç Abdominal Yağı Kullanılarak Üretilen Piliç Kavurmalarının Bazı Karakteristik Özelliklerinin Belirlenmesi}, congress name={4. Et Ürünleri Çalıştayı}, city={}, country={Turkey}, year={2020}}