G. ÇALIŞKAN KOÇ And S. N. DİRİM, "Kahvaltılık Gevreklerde Yaygın Olarak Kullanılan Kuru Meyvelerin Farklı Ortamlar Ve Sıcaklıklarda Rehidrasyon Özelliklerinin Belirlenmesi," İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, 2015
ÇALIŞKAN KOÇ, G. And DİRİM, S. N. 2015. Kahvaltılık Gevreklerde Yaygın Olarak Kullanılan Kuru Meyvelerin Farklı Ortamlar Ve Sıcaklıklarda Rehidrasyon Özelliklerinin Belirlenmesi. İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , (Nevşehir, Turkey).
ÇALIŞKAN KOÇ, G., & DİRİM, S. N., (2015). Kahvaltılık Gevreklerde Yaygın Olarak Kullanılan Kuru Meyvelerin Farklı Ortamlar Ve Sıcaklıklarda Rehidrasyon Özelliklerinin Belirlenmesi . İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Turkey
ÇALIŞKAN KOÇ, GÜLŞAH, And SAFİYE NUR DİRİM. "Kahvaltılık Gevreklerde Yaygın Olarak Kullanılan Kuru Meyvelerin Farklı Ortamlar Ve Sıcaklıklarda Rehidrasyon Özelliklerinin Belirlenmesi," İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Turkey, 2015
ÇALIŞKAN KOÇ, GÜLŞAH Ç. And DİRİM, SAFİYE N. . "Kahvaltılık Gevreklerde Yaygın Olarak Kullanılan Kuru Meyvelerin Farklı Ortamlar Ve Sıcaklıklarda Rehidrasyon Özelliklerinin Belirlenmesi." İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, 2015
ÇALIŞKAN KOÇ, G. And DİRİM, S. N. (2015) . "Kahvaltılık Gevreklerde Yaygın Olarak Kullanılan Kuru Meyvelerin Farklı Ortamlar Ve Sıcaklıklarda Rehidrasyon Özelliklerinin Belirlenmesi." İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GÜLŞAH ÇALIŞKAN KOÇ And author={SAFİYE NUR DİRİM}, title={Kahvaltılık Gevreklerde Yaygın Olarak Kullanılan Kuru Meyvelerin Farklı Ortamlar Ve Sıcaklıklarda Rehidrasyon Özelliklerinin Belirlenmesi}, congress name={İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2015}}