M. Yalman Et Al. , "Evaluation of some physical, chemical and sensory properties of kasar cheese and its processed and analogue types Kaşar peyniri, eritme ve taklit tiplerinin bazı fiziksel, kimyasal ve duyusal özelliklerinin değerlendirilmesi," Tarim Bilimleri Dergisi , vol.23, no.1, pp.63-75, 2017
Yalman, M. Et Al. 2017. Evaluation of some physical, chemical and sensory properties of kasar cheese and its processed and analogue types Kaşar peyniri, eritme ve taklit tiplerinin bazı fiziksel, kimyasal ve duyusal özelliklerinin değerlendirilmesi. Tarim Bilimleri Dergisi , vol.23, no.1 , 63-75.
Yalman, M., GÜNEŞER, O., & Yüceer, Y. K., (2017). Evaluation of some physical, chemical and sensory properties of kasar cheese and its processed and analogue types Kaşar peyniri, eritme ve taklit tiplerinin bazı fiziksel, kimyasal ve duyusal özelliklerinin değerlendirilmesi. Tarim Bilimleri Dergisi , vol.23, no.1, 63-75.
Yalman, Musa, ONUR GÜNEŞER, And Yonca Karagül Yüceer. "Evaluation of some physical, chemical and sensory properties of kasar cheese and its processed and analogue types Kaşar peyniri, eritme ve taklit tiplerinin bazı fiziksel, kimyasal ve duyusal özelliklerinin değerlendirilmesi," Tarim Bilimleri Dergisi , vol.23, no.1, 63-75, 2017
Yalman, Musa Et Al. "Evaluation of some physical, chemical and sensory properties of kasar cheese and its processed and analogue types Kaşar peyniri, eritme ve taklit tiplerinin bazı fiziksel, kimyasal ve duyusal özelliklerinin değerlendirilmesi." Tarim Bilimleri Dergisi , vol.23, no.1, pp.63-75, 2017
Yalman, M. GÜNEŞER, O. And Yüceer, Y. K. (2017) . "Evaluation of some physical, chemical and sensory properties of kasar cheese and its processed and analogue types Kaşar peyniri, eritme ve taklit tiplerinin bazı fiziksel, kimyasal ve duyusal özelliklerinin değerlendirilmesi." Tarim Bilimleri Dergisi , vol.23, no.1, pp.63-75.
@article{article, author={Musa Yalman Et Al. }, title={Evaluation of some physical, chemical and sensory properties of kasar cheese and its processed and analogue types Kaşar peyniri, eritme ve taklit tiplerinin bazı fiziksel, kimyasal ve duyusal özelliklerinin değerlendirilmesi}, journal={Tarim Bilimleri Dergisi}, year=2017, pages={63-75} }