B. NACAK Et Al. , "Sığır Et Yağı İkamesi Olarak Su İçinde Yağ Jel EmülsiyonKullanımının Yağı Azaltılmış Dana Sosislerinin BazıKarakteristikleri Üzerine Etkisi," 4. Et Ürünleri Çalıştayı , Aydın, Turkey, 2020
NACAK, B. Et Al. 2020. Sığır Et Yağı İkamesi Olarak Su İçinde Yağ Jel EmülsiyonKullanımının Yağı Azaltılmış Dana Sosislerinin BazıKarakteristikleri Üzerine Etkisi. 4. Et Ürünleri Çalıştayı , (Aydın, Turkey).
NACAK, B., KAVUŞAN, H. S., SARI, B., CAN, H., & SERDAROĞLU, F. M., (2020). Sığır Et Yağı İkamesi Olarak Su İçinde Yağ Jel EmülsiyonKullanımının Yağı Azaltılmış Dana Sosislerinin BazıKarakteristikleri Üzerine Etkisi . 4. Et Ürünleri Çalıştayı, Aydın, Turkey
NACAK, BERKER Et Al. "Sığır Et Yağı İkamesi Olarak Su İçinde Yağ Jel EmülsiyonKullanımının Yağı Azaltılmış Dana Sosislerinin BazıKarakteristikleri Üzerine Etkisi," 4. Et Ürünleri Çalıştayı, Aydın, Turkey, 2020
NACAK, BERKER Et Al. "Sığır Et Yağı İkamesi Olarak Su İçinde Yağ Jel EmülsiyonKullanımının Yağı Azaltılmış Dana Sosislerinin BazıKarakteristikleri Üzerine Etkisi." 4. Et Ürünleri Çalıştayı , Aydın, Turkey, 2020
NACAK, B. Et Al. (2020) . "Sığır Et Yağı İkamesi Olarak Su İçinde Yağ Jel EmülsiyonKullanımının Yağı Azaltılmış Dana Sosislerinin BazıKarakteristikleri Üzerine Etkisi." 4. Et Ürünleri Çalıştayı , Aydın, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BERKER NACAK Et Al. }, title={Sığır Et Yağı İkamesi Olarak Su İçinde Yağ Jel EmülsiyonKullanımının Yağı Azaltılmış Dana Sosislerinin BazıKarakteristikleri Üzerine Etkisi}, congress name={4. Et Ürünleri Çalıştayı}, city={Aydın}, country={Turkey}, year={2020}}