Y. AKIN And M. F. ÇELEN, "Ege Bölgesinde Kaz Yetiştiriciliği ve Bölge Mutfak Kültüründe Kazların Önemi," Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.4, no.1, pp.28-39, 2020
AKIN, Y. And ÇELEN, M. F. 2020. Ege Bölgesinde Kaz Yetiştiriciliği ve Bölge Mutfak Kültüründe Kazların Önemi. Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.4, no.1 , 28-39.
AKIN, Y., & ÇELEN, M. F., (2020). Ege Bölgesinde Kaz Yetiştiriciliği ve Bölge Mutfak Kültüründe Kazların Önemi. Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.4, no.1, 28-39.
AKIN, YÜKSEL, And MEHMET FATİH ÇELEN. "Ege Bölgesinde Kaz Yetiştiriciliği ve Bölge Mutfak Kültüründe Kazların Önemi," Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.4, no.1, 28-39, 2020
AKIN, YÜKSEL And ÇELEN, MEHMET F. . "Ege Bölgesinde Kaz Yetiştiriciliği ve Bölge Mutfak Kültüründe Kazların Önemi." Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.4, no.1, pp.28-39, 2020
AKIN, Y. And ÇELEN, M. F. (2020) . "Ege Bölgesinde Kaz Yetiştiriciliği ve Bölge Mutfak Kültüründe Kazların Önemi." Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.4, no.1, pp.28-39.
@article{article, author={YÜKSEL AKIN And author={MEHMET FATİH ÇELEN}, title={Ege Bölgesinde Kaz Yetiştiriciliği ve Bölge Mutfak Kültüründe Kazların Önemi}, journal={Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi}, year=2020, pages={28-39} }