S. Akyüz Et Al. , "Farklı Marinasyon Formülasyonları ile Hazırlanmış Hindi Göğüs Etlerinin Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri," Journal of advanced research in natural and applied sciences (Online) , vol.6, no.2, pp.190-205, 2020
Akyüz, S. Et Al. 2020. Farklı Marinasyon Formülasyonları ile Hazırlanmış Hindi Göğüs Etlerinin Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri. Journal of advanced research in natural and applied sciences (Online) , vol.6, no.2 , 190-205.
Akyüz, S., GÜNEŞER, O., & Esen, B. N., (2020). Farklı Marinasyon Formülasyonları ile Hazırlanmış Hindi Göğüs Etlerinin Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri. Journal of advanced research in natural and applied sciences (Online) , vol.6, no.2, 190-205.
Akyüz, Sinem, ONUR GÜNEŞER, And Büşra Nur Esen. "Farklı Marinasyon Formülasyonları ile Hazırlanmış Hindi Göğüs Etlerinin Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri," Journal of advanced research in natural and applied sciences (Online) , vol.6, no.2, 190-205, 2020
Akyüz, Sinem Et Al. "Farklı Marinasyon Formülasyonları ile Hazırlanmış Hindi Göğüs Etlerinin Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri." Journal of advanced research in natural and applied sciences (Online) , vol.6, no.2, pp.190-205, 2020
Akyüz, S. GÜNEŞER, O. And Esen, B. N. (2020) . "Farklı Marinasyon Formülasyonları ile Hazırlanmış Hindi Göğüs Etlerinin Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri." Journal of advanced research in natural and applied sciences (Online) , vol.6, no.2, pp.190-205.
@article{article, author={Sinem Akyüz Et Al. }, title={Farklı Marinasyon Formülasyonları ile Hazırlanmış Hindi Göğüs Etlerinin Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri}, journal={Journal of advanced research in natural and applied sciences (Online)}, year=2020, pages={190-205} }