A. ZUNGUR BASTIOĞLU Et Al. , "Fermente dana ve hindi sucuklarında yağ formülasyonunun oksidasyon üzerine etkilerinin incelenmesi," 4. Et Ürünleri Çalıştayı , Turkey, 2020
ZUNGUR BASTIOĞLU, A. Et Al. 2020. Fermente dana ve hindi sucuklarında yağ formülasyonunun oksidasyon üzerine etkilerinin incelenmesi. 4. Et Ürünleri Çalıştayı , (Turkey).
ZUNGUR BASTIOĞLU, A., NACAK, B., & SERDAROĞLU, F. M., (2020). Fermente dana ve hindi sucuklarında yağ formülasyonunun oksidasyon üzerine etkilerinin incelenmesi . 4. Et Ürünleri Çalıştayı, Turkey
ZUNGUR BASTIOĞLU, ASLI, BERKER NACAK, And FATMA MELTEM SERDAROĞLU. "Fermente dana ve hindi sucuklarında yağ formülasyonunun oksidasyon üzerine etkilerinin incelenmesi," 4. Et Ürünleri Çalıştayı, Turkey, 2020
ZUNGUR BASTIOĞLU, ASLI Z. Et Al. "Fermente dana ve hindi sucuklarında yağ formülasyonunun oksidasyon üzerine etkilerinin incelenmesi." 4. Et Ürünleri Çalıştayı , Turkey, 2020
ZUNGUR BASTIOĞLU, A. NACAK, B. And SERDAROĞLU, F. M. (2020) . "Fermente dana ve hindi sucuklarında yağ formülasyonunun oksidasyon üzerine etkilerinin incelenmesi." 4. Et Ürünleri Çalıştayı , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ASLI ZUNGUR BASTIOĞLU Et Al. }, title={Fermente dana ve hindi sucuklarında yağ formülasyonunun oksidasyon üzerine etkilerinin incelenmesi}, congress name={4. Et Ürünleri Çalıştayı}, city={}, country={Turkey}, year={2020}}