G. DALMIŞ Et Al. , "TÜKETİME HAZIR TAZE DOĞRANMIŞ MEYVELERİN RAF ÖMÜRLERİNİN ARTIRILMASINDA UYGULANAN YENİ TEKNİKLER," İÇ ANADOLU BÖLGESİ 1. TARIM VE GIDA KONGRESİ , Turkey, 2013
DALMIŞ, G. Et Al. 2013. TÜKETİME HAZIR TAZE DOĞRANMIŞ MEYVELERİN RAF ÖMÜRLERİNİN ARTIRILMASINDA UYGULANAN YENİ TEKNİKLER. İÇ ANADOLU BÖLGESİ 1. TARIM VE GIDA KONGRESİ , (Turkey).
DALMIŞ, G., GÜNEŞER, O., KIRCA TOKLUCU, A., & YÜCEER, Y., (2013). TÜKETİME HAZIR TAZE DOĞRANMIŞ MEYVELERİN RAF ÖMÜRLERİNİN ARTIRILMASINDA UYGULANAN YENİ TEKNİKLER . İÇ ANADOLU BÖLGESİ 1. TARIM VE GIDA KONGRESİ, Turkey
DALMIŞ, GİZEM Et Al. "TÜKETİME HAZIR TAZE DOĞRANMIŞ MEYVELERİN RAF ÖMÜRLERİNİN ARTIRILMASINDA UYGULANAN YENİ TEKNİKLER," İÇ ANADOLU BÖLGESİ 1. TARIM VE GIDA KONGRESİ, Turkey, 2013
DALMIŞ, GİZEM Et Al. "TÜKETİME HAZIR TAZE DOĞRANMIŞ MEYVELERİN RAF ÖMÜRLERİNİN ARTIRILMASINDA UYGULANAN YENİ TEKNİKLER." İÇ ANADOLU BÖLGESİ 1. TARIM VE GIDA KONGRESİ , Turkey, 2013
DALMIŞ, G. Et Al. (2013) . "TÜKETİME HAZIR TAZE DOĞRANMIŞ MEYVELERİN RAF ÖMÜRLERİNİN ARTIRILMASINDA UYGULANAN YENİ TEKNİKLER." İÇ ANADOLU BÖLGESİ 1. TARIM VE GIDA KONGRESİ , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GİZEM DALMIŞ Et Al. }, title={TÜKETİME HAZIR TAZE DOĞRANMIŞ MEYVELERİN RAF ÖMÜRLERİNİN ARTIRILMASINDA UYGULANAN YENİ TEKNİKLER}, congress name={İÇ ANADOLU BÖLGESİ 1. TARIM VE GIDA KONGRESİ}, city={}, country={Turkey}, year={2013}}