E. ÇELİK Et Al. , "Organik Olarak Yetiştirilen Bektaşiüzümü Çeşidinde Bazı Fenolojik,Pomolojik ve Bitkisel Özelliklerin Belirlenmesi," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.19, no.3, pp.130-134, 2015
ÇELİK, E. Et Al. 2015. Organik Olarak Yetiştirilen Bektaşiüzümü Çeşidinde Bazı Fenolojik,Pomolojik ve Bitkisel Özelliklerin Belirlenmesi. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.19, no.3 , 130-134.
ÇELİK, E., İSLAM, A., & ÇOLAK, A. M., (2015). Organik Olarak Yetiştirilen Bektaşiüzümü Çeşidinde Bazı Fenolojik,Pomolojik ve Bitkisel Özelliklerin Belirlenmesi. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.19, no.3, 130-134.
ÇELİK, ELİF, ALİ İSLAM, And AYŞEN MELDA ÇOLAK. "Organik Olarak Yetiştirilen Bektaşiüzümü Çeşidinde Bazı Fenolojik,Pomolojik ve Bitkisel Özelliklerin Belirlenmesi," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.19, no.3, 130-134, 2015
ÇELİK, ELİF Et Al. "Organik Olarak Yetiştirilen Bektaşiüzümü Çeşidinde Bazı Fenolojik,Pomolojik ve Bitkisel Özelliklerin Belirlenmesi." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.19, no.3, pp.130-134, 2015
ÇELİK, E. İSLAM, A. And ÇOLAK, A. M. (2015) . "Organik Olarak Yetiştirilen Bektaşiüzümü Çeşidinde Bazı Fenolojik,Pomolojik ve Bitkisel Özelliklerin Belirlenmesi." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.19, no.3, pp.130-134.
@article{article, author={ELİF ÇELİK Et Al. }, title={Organik Olarak Yetiştirilen Bektaşiüzümü Çeşidinde Bazı Fenolojik,Pomolojik ve Bitkisel Özelliklerin Belirlenmesi}, journal={Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2015, pages={130-134} }