B. Bektaş Et Al. , "Üzüm Pekmezİnİn Santrİfüj İle Dondurarak Konsantrasyonu," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, 2016
Bektaş, B. Et Al. 2016. Üzüm Pekmezİnİn Santrİfüj İle Dondurarak Konsantrasyonu. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey).
Bektaş, B., ÇALIŞKAN, G., & DİRİM, S. N., (2016). Üzüm Pekmezİnİn Santrİfüj İle Dondurarak Konsantrasyonu . Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey
Bektaş, Burcu, GÜLŞAH ÇALIŞKAN KOÇ, And SAFİYE NUR DİRİM. "Üzüm Pekmezİnİn Santrİfüj İle Dondurarak Konsantrasyonu," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016
Bektaş, Burcu Et Al. "Üzüm Pekmezİnİn Santrİfüj İle Dondurarak Konsantrasyonu." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, 2016
Bektaş, B. ÇALIŞKAN, G. And DİRİM, S. N. (2016) . "Üzüm Pekmezİnİn Santrİfüj İle Dondurarak Konsantrasyonu." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Burcu Bektaş Et Al. }, title={Üzüm Pekmezİnİn Santrİfüj İle Dondurarak Konsantrasyonu}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}}