S. N. DİRİM Et Al. , "Farklı Unların Ekmeğin Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi," AKADEMIK GIDA , vol.12, no.4, pp.27-35, 2014
DİRİM, S. N. Et Al. 2014. Farklı Unların Ekmeğin Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi. AKADEMIK GIDA , vol.12, no.4 , 27-35.
DİRİM, S. N., Ergün, K., ÇALIŞKAN KOÇ, G., Özalp, H., & Balkesen, N., (2014). Farklı Unların Ekmeğin Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi. AKADEMIK GIDA , vol.12, no.4, 27-35.
DİRİM, SAFİYE Et Al. "Farklı Unların Ekmeğin Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi," AKADEMIK GIDA , vol.12, no.4, 27-35, 2014
DİRİM, SAFİYE N. Et Al. "Farklı Unların Ekmeğin Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi." AKADEMIK GIDA , vol.12, no.4, pp.27-35, 2014
DİRİM, S. N. Et Al. (2014) . "Farklı Unların Ekmeğin Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi." AKADEMIK GIDA , vol.12, no.4, pp.27-35.
@article{article, author={SAFİYE NUR DİRİM Et Al. }, title={Farklı Unların Ekmeğin Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi}, journal={AKADEMIK GIDA}, year=2014, pages={27-35} }