G. ÇALIŞKAN KOÇ And S. N. DİRİM, "Sumak Ekstraktı Tozu Kullanılarak Sumak Ekşisi Üretimi," 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2012
ÇALIŞKAN KOÇ, G. And DİRİM, S. N. 2012. Sumak Ekstraktı Tozu Kullanılarak Sumak Ekşisi Üretimi. 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Turkey).
ÇALIŞKAN KOÇ, G., & DİRİM, S. N., (2012). Sumak Ekstraktı Tozu Kullanılarak Sumak Ekşisi Üretimi . 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey
ÇALIŞKAN KOÇ, GÜLŞAH, And SAFİYE NUR DİRİM. "Sumak Ekstraktı Tozu Kullanılarak Sumak Ekşisi Üretimi," 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 2012
ÇALIŞKAN KOÇ, GÜLŞAH Ç. And DİRİM, SAFİYE N. . "Sumak Ekstraktı Tozu Kullanılarak Sumak Ekşisi Üretimi." 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2012
ÇALIŞKAN KOÇ, G. And DİRİM, S. N. (2012) . "Sumak Ekstraktı Tozu Kullanılarak Sumak Ekşisi Üretimi." 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GÜLŞAH ÇALIŞKAN KOÇ And author={SAFİYE NUR DİRİM}, title={Sumak Ekstraktı Tozu Kullanılarak Sumak Ekşisi Üretimi}, congress name={3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2012}}