S. EKMEKCİ And A. DİKİCİ, "Effects of Chemical Decontamination Methods on the Shelf Life of Poultry Meat," Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.6, no.1, pp.34-44, 2022
EKMEKCİ, S. And DİKİCİ, A. 2022. Effects of Chemical Decontamination Methods on the Shelf Life of Poultry Meat. Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.6, no.1 , 34-44.
EKMEKCİ, S., & DİKİCİ, A., (2022). Effects of Chemical Decontamination Methods on the Shelf Life of Poultry Meat. Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.6, no.1, 34-44.
EKMEKCİ, SENA, And ABDULLAH DİKİCİ. "Effects of Chemical Decontamination Methods on the Shelf Life of Poultry Meat," Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.6, no.1, 34-44, 2022
EKMEKCİ, SENA And DİKİCİ, ABDULLAH. "Effects of Chemical Decontamination Methods on the Shelf Life of Poultry Meat." Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.6, no.1, pp.34-44, 2022
EKMEKCİ, S. And DİKİCİ, A. (2022) . "Effects of Chemical Decontamination Methods on the Shelf Life of Poultry Meat." Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.6, no.1, pp.34-44.
@article{article, author={SENA EKMEKCİ And author={ABDULLAH DİKİCİ}, title={Effects of Chemical Decontamination Methods on the Shelf Life of Poultry Meat}, journal={Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi}, year=2022, pages={34-44} }