A. ARMAN And T. ŞAHİN ÖREN, "Anadolu Mutfak Kültürü’nün Unutulmaya Yüz Tutmuş Yemekleri: Mısır Unu Temelli Yemek Örnekleri," 1. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu , vol.1, Konya, Turkey, pp.135-136, 2020
ARMAN, A. And ŞAHİN ÖREN, T. 2020. Anadolu Mutfak Kültürü’nün Unutulmaya Yüz Tutmuş Yemekleri: Mısır Unu Temelli Yemek Örnekleri. 1. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu , (Konya, Turkey), 135-136.
ARMAN, A., & ŞAHİN ÖREN, T., (2020). Anadolu Mutfak Kültürü’nün Unutulmaya Yüz Tutmuş Yemekleri: Mısır Unu Temelli Yemek Örnekleri . 1. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu (pp.135-136). Konya, Turkey
ARMAN, ADEM, And TUBA ŞAHİN ÖREN. "Anadolu Mutfak Kültürü’nün Unutulmaya Yüz Tutmuş Yemekleri: Mısır Unu Temelli Yemek Örnekleri," 1. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu, Konya, Turkey, 2020
ARMAN, ADEM And ŞAHİN ÖREN, TUBA Ş. . "Anadolu Mutfak Kültürü’nün Unutulmaya Yüz Tutmuş Yemekleri: Mısır Unu Temelli Yemek Örnekleri." 1. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.135-136, 2020
ARMAN, A. And ŞAHİN ÖREN, T. (2020) . "Anadolu Mutfak Kültürü’nün Unutulmaya Yüz Tutmuş Yemekleri: Mısır Unu Temelli Yemek Örnekleri." 1. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.135-136.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ADEM ARMAN And author={TUBA ŞAHİN ÖREN}, title={Anadolu Mutfak Kültürü’nün Unutulmaya Yüz Tutmuş Yemekleri: Mısır Unu Temelli Yemek Örnekleri}, congress name={1. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2020}, pages={135-136} }