M. ÇALICIOĞLU Et Al. , "Esansiyel Yağların Çiğ Köftede Listeria monocytognes ve E. coli O157:H7’xxnin İnaktivasyonu Üzerine Etkileri," 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Turkey, 2006
ÇALICIOĞLU, M. Et Al. 2006. Esansiyel Yağların Çiğ Köftede Listeria monocytognes ve E. coli O157:H7’xxnin İnaktivasyonu Üzerine Etkileri. 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , (Turkey).
ÇALICIOĞLU, M., İLHAK, O. İ., & DİKİCİ, A., (2006). Esansiyel Yağların Çiğ Köftede Listeria monocytognes ve E. coli O157:H7’xxnin İnaktivasyonu Üzerine Etkileri . 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Turkey
ÇALICIOĞLU, MEHMET, OSMAN İRFAN İLHAK, And ABDULLAH DİKİCİ. "Esansiyel Yağların Çiğ Köftede Listeria monocytognes ve E. coli O157:H7’xxnin İnaktivasyonu Üzerine Etkileri," 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Turkey, 2006
ÇALICIOĞLU, MEHMET Et Al. "Esansiyel Yağların Çiğ Köftede Listeria monocytognes ve E. coli O157:H7’xxnin İnaktivasyonu Üzerine Etkileri." 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Turkey, 2006
ÇALICIOĞLU, M. İLHAK, O. İ. And DİKİCİ, A. (2006) . "Esansiyel Yağların Çiğ Köftede Listeria monocytognes ve E. coli O157:H7’xxnin İnaktivasyonu Üzerine Etkileri." 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHMET ÇALICIOĞLU Et Al. }, title={Esansiyel Yağların Çiğ Köftede Listeria monocytognes ve E. coli O157:H7’xxnin İnaktivasyonu Üzerine Etkileri}, congress name={2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2006}}