B. NACAK Et Al. , "Kaplanarak kızartılan balık köftelerinde farklı unların kullanımının kalite üzerine etkileri," 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Turkey, 2015
NACAK, B. Et Al. 2015. Kaplanarak kızartılan balık köftelerinde farklı unların kullanımının kalite üzerine etkileri. 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (Turkey).
NACAK, B., SERDAROĞLU, F. M., & ÖZTÜRK, B., (2015). Kaplanarak kızartılan balık köftelerinde farklı unların kullanımının kalite üzerine etkileri . 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Turkey
NACAK, BERKER, FATMA MELTEM SERDAROĞLU, And BURCU ÖZTÜRK. "Kaplanarak kızartılan balık köftelerinde farklı unların kullanımının kalite üzerine etkileri," 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Turkey, 2015
NACAK, BERKER Et Al. "Kaplanarak kızartılan balık köftelerinde farklı unların kullanımının kalite üzerine etkileri." 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Turkey, 2015
NACAK, B. SERDAROĞLU, F. M. And ÖZTÜRK, B. (2015) . "Kaplanarak kızartılan balık köftelerinde farklı unların kullanımının kalite üzerine etkileri." 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BERKER NACAK Et Al. }, title={Kaplanarak kızartılan balık köftelerinde farklı unların kullanımının kalite üzerine etkileri}, congress name={18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}