Y. ÇELEBİ SEZER, "Kayseri Piyasasında Satışa Sunulan Endüstriyel Tip Fermente, Kasap ve Isıl İşlem Görmüş Sucukların Biyojen Amin Miktarlarının Belirlenmesi ," Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.0, no.23, pp.43-51, 2021
ÇELEBİ SEZER, Y. 2021. Kayseri Piyasasında Satışa Sunulan Endüstriyel Tip Fermente, Kasap ve Isıl İşlem Görmüş Sucukların Biyojen Amin Miktarlarının Belirlenmesi . Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.0, no.23 , 43-51.
ÇELEBİ SEZER, Y., (2021). Kayseri Piyasasında Satışa Sunulan Endüstriyel Tip Fermente, Kasap ve Isıl İşlem Görmüş Sucukların Biyojen Amin Miktarlarının Belirlenmesi . Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.0, no.23, 43-51.
ÇELEBİ SEZER, YASEMİN. "Kayseri Piyasasında Satışa Sunulan Endüstriyel Tip Fermente, Kasap ve Isıl İşlem Görmüş Sucukların Biyojen Amin Miktarlarının Belirlenmesi ," Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.0, no.23, 43-51, 2021
ÇELEBİ SEZER, YASEMİN. "Kayseri Piyasasında Satışa Sunulan Endüstriyel Tip Fermente, Kasap ve Isıl İşlem Görmüş Sucukların Biyojen Amin Miktarlarının Belirlenmesi ." Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.0, no.23, pp.43-51, 2021
ÇELEBİ SEZER, Y. (2021) . "Kayseri Piyasasında Satışa Sunulan Endüstriyel Tip Fermente, Kasap ve Isıl İşlem Görmüş Sucukların Biyojen Amin Miktarlarının Belirlenmesi ." Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.0, no.23, pp.43-51.
@article{article, author={YASEMİN ÇELEBİ}, title={Kayseri Piyasasında Satışa Sunulan Endüstriyel Tip Fermente, Kasap ve Isıl İşlem Görmüş Sucukların Biyojen Amin Miktarlarının Belirlenmesi }, journal={Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi}, year=2021, pages={43-51} }