M. ÇALICIOĞLU And A. DİKİCİ, "Esansiyel Yağların Çiğköftede Salmonella’xx nın İnaktivasyonu Üzerine Etkileri," Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi , vol.22, no.5, pp.283-288, 2008
ÇALICIOĞLU, M. And DİKİCİ, A. 2008. Esansiyel Yağların Çiğköftede Salmonella’xx nın İnaktivasyonu Üzerine Etkileri. Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi , vol.22, no.5 , 283-288.
ÇALICIOĞLU, M., & DİKİCİ, A., (2008). Esansiyel Yağların Çiğköftede Salmonella’xx nın İnaktivasyonu Üzerine Etkileri. Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi , vol.22, no.5, 283-288.
ÇALICIOĞLU, MEHMET, And ABDULLAH DİKİCİ. "Esansiyel Yağların Çiğköftede Salmonella’xx nın İnaktivasyonu Üzerine Etkileri," Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi , vol.22, no.5, 283-288, 2008
ÇALICIOĞLU, MEHMET And DİKİCİ, ABDULLAH. "Esansiyel Yağların Çiğköftede Salmonella’xx nın İnaktivasyonu Üzerine Etkileri." Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi , vol.22, no.5, pp.283-288, 2008
ÇALICIOĞLU, M. And DİKİCİ, A. (2008) . "Esansiyel Yağların Çiğköftede Salmonella’xx nın İnaktivasyonu Üzerine Etkileri." Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi , vol.22, no.5, pp.283-288.
@article{article, author={MEHMET ÇALICIOĞLU And author={ABDULLAH DİKİCİ}, title={Esansiyel Yağların Çiğköftede Salmonella’xx nın İnaktivasyonu Üzerine Etkileri}, journal={Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi}, year=2008, pages={283-288} }