V. E. ÖREN And T. ŞAHİN ÖREN, "Gastronomi Turizmi Kapsamında Sürdürülebilirlik: Ebem Köftesi Örneği," JOURNAL OF TURKISH STUDIES , vol.14, no.1, pp.151-162, 2019
ÖREN, V. E. And ŞAHİN ÖREN, T. 2019. Gastronomi Turizmi Kapsamında Sürdürülebilirlik: Ebem Köftesi Örneği. JOURNAL OF TURKISH STUDIES , vol.14, no.1 , 151-162.
ÖREN, V. E., & ŞAHİN ÖREN, T., (2019). Gastronomi Turizmi Kapsamında Sürdürülebilirlik: Ebem Köftesi Örneği. JOURNAL OF TURKISH STUDIES , vol.14, no.1, 151-162.
ÖREN, VELİ, And TUBA ŞAHİN ÖREN. "Gastronomi Turizmi Kapsamında Sürdürülebilirlik: Ebem Köftesi Örneği," JOURNAL OF TURKISH STUDIES , vol.14, no.1, 151-162, 2019
ÖREN, VELİ E. And ŞAHİN ÖREN, TUBA Ş. . "Gastronomi Turizmi Kapsamında Sürdürülebilirlik: Ebem Köftesi Örneği." JOURNAL OF TURKISH STUDIES , vol.14, no.1, pp.151-162, 2019
ÖREN, V. E. And ŞAHİN ÖREN, T. (2019) . "Gastronomi Turizmi Kapsamında Sürdürülebilirlik: Ebem Köftesi Örneği." JOURNAL OF TURKISH STUDIES , vol.14, no.1, pp.151-162.
@article{article, author={VELİ ERDİNÇ ÖREN And author={TUBA ŞAHİN ÖREN}, title={Gastronomi Turizmi Kapsamında Sürdürülebilirlik: Ebem Köftesi Örneği}, journal={JOURNAL OF TURKISH STUDIES}, year=2019, pages={151-162} }