E. YILMAZ And B. AYDENİZ, "Natürel Zeytinyağı Temelli Biyo Aktif Bileşenlerce Zengin Salata Soslarının Geliştirilmesi," II. Uluslarası TİM Ar-Ge Gıda Proje Pazarı, İzmir , İzmir, Turkey, 2013
YILMAZ, E. And AYDENİZ, B. 2013. Natürel Zeytinyağı Temelli Biyo Aktif Bileşenlerce Zengin Salata Soslarının Geliştirilmesi. II. Uluslarası TİM Ar-Ge Gıda Proje Pazarı, İzmir , (İzmir, Turkey).
YILMAZ, E., & AYDENİZ, B., (2013). Natürel Zeytinyağı Temelli Biyo Aktif Bileşenlerce Zengin Salata Soslarının Geliştirilmesi . II. Uluslarası TİM Ar-Ge Gıda Proje Pazarı, İzmir, İzmir, Turkey
YILMAZ, EMİN, And BUKET AYDENİZ GÜNEŞER. "Natürel Zeytinyağı Temelli Biyo Aktif Bileşenlerce Zengin Salata Soslarının Geliştirilmesi," II. Uluslarası TİM Ar-Ge Gıda Proje Pazarı, İzmir, İzmir, Turkey, 2013
YILMAZ, EMİN And AYDENİZ, BUKET A. . "Natürel Zeytinyağı Temelli Biyo Aktif Bileşenlerce Zengin Salata Soslarının Geliştirilmesi." II. Uluslarası TİM Ar-Ge Gıda Proje Pazarı, İzmir , İzmir, Turkey, 2013
YILMAZ, E. And AYDENİZ, B. (2013) . "Natürel Zeytinyağı Temelli Biyo Aktif Bileşenlerce Zengin Salata Soslarının Geliştirilmesi." II. Uluslarası TİM Ar-Ge Gıda Proje Pazarı, İzmir , İzmir, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={EMİN YILMAZ And author={BUKET AYDENİZ GÜNEŞER}, title={Natürel Zeytinyağı Temelli Biyo Aktif Bileşenlerce Zengin Salata Soslarının Geliştirilmesi}, congress name={II. Uluslarası TİM Ar-Ge Gıda Proje Pazarı, İzmir}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2013}}