B. AYDIN And O. GÜNEŞER, "MANDA SÜTÜNDEN ÜRETİLEN BAZI ÜRÜNLERİN DUYUSAL ÖZELLİKLERİ," Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.5, no.1, pp.110-123, 2021
AYDIN, B. And GÜNEŞER, O. 2021. MANDA SÜTÜNDEN ÜRETİLEN BAZI ÜRÜNLERİN DUYUSAL ÖZELLİKLERİ. Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.5, no.1 , 110-123.
AYDIN, B., & GÜNEŞER, O., (2021). MANDA SÜTÜNDEN ÜRETİLEN BAZI ÜRÜNLERİN DUYUSAL ÖZELLİKLERİ. Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.5, no.1, 110-123.
AYDIN, BÜŞRA, And ONUR GÜNEŞER. "MANDA SÜTÜNDEN ÜRETİLEN BAZI ÜRÜNLERİN DUYUSAL ÖZELLİKLERİ," Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.5, no.1, 110-123, 2021
AYDIN, BÜŞRA And GÜNEŞER, ONUR. "MANDA SÜTÜNDEN ÜRETİLEN BAZI ÜRÜNLERİN DUYUSAL ÖZELLİKLERİ." Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.5, no.1, pp.110-123, 2021
AYDIN, B. And GÜNEŞER, O. (2021) . "MANDA SÜTÜNDEN ÜRETİLEN BAZI ÜRÜNLERİN DUYUSAL ÖZELLİKLERİ." Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.5, no.1, pp.110-123.
@article{article, author={BÜŞRA AYDIN And author={ONUR GÜNEŞER}, title={MANDA SÜTÜNDEN ÜRETİLEN BAZI ÜRÜNLERİN DUYUSAL ÖZELLİKLERİ}, journal={Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi}, year=2021, pages={110-123} }