A. DİKİCİ And Ç. Kaş, "Izgarada Pişirilen Köftelerde Salmonella’nın Termal İnaktivasyonu," 8. National / 2. International Veterinary Food Hygiene Congress , 2019
DİKİCİ, A. And Kaş, Ç. 2019. Izgarada Pişirilen Köftelerde Salmonella’nın Termal İnaktivasyonu. 8. National / 2. International Veterinary Food Hygiene Congress .
DİKİCİ, A., & Kaş, Ç., (2019). Izgarada Pişirilen Köftelerde Salmonella’nın Termal İnaktivasyonu . 8. National / 2. International Veterinary Food Hygiene Congress
DİKİCİ, ABDULLAH, And Çağdaş Kaş. "Izgarada Pişirilen Köftelerde Salmonella’nın Termal İnaktivasyonu," 8. National / 2. International Veterinary Food Hygiene Congress, 2019
DİKİCİ, ABDULLAH And Kaş, Çağdaş. "Izgarada Pişirilen Köftelerde Salmonella’nın Termal İnaktivasyonu." 8. National / 2. International Veterinary Food Hygiene Congress , 2019
DİKİCİ, A. And Kaş, Ç. (2019) . "Izgarada Pişirilen Köftelerde Salmonella’nın Termal İnaktivasyonu." 8. National / 2. International Veterinary Food Hygiene Congress .
@conferencepaper{conferencepaper, author={ABDULLAH DİKİCİ And author={Çağdaş Kaş}, title={Izgarada Pişirilen Köftelerde Salmonella’nın Termal İnaktivasyonu}, congress name={8. National / 2. International Veterinary Food Hygiene Congress}, city={}, country={}, year={2019}}