M. ÇALICIOĞLU Et Al. , "Esansiyel Yağların Çiğ Köftede Salmonella’xx nın İnaktivasyonu Üzerine Etkileri," I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Turkey, 2004
ÇALICIOĞLU, M. Et Al. 2004. Esansiyel Yağların Çiğ Köftede Salmonella’xx nın İnaktivasyonu Üzerine Etkileri. I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , (Turkey).
ÇALICIOĞLU, M., İLHAK, O. İ., & DİKİCİ, A., (2004). Esansiyel Yağların Çiğ Köftede Salmonella’xx nın İnaktivasyonu Üzerine Etkileri . I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Turkey
ÇALICIOĞLU, MEHMET, OSMAN İRFAN İLHAK, And ABDULLAH DİKİCİ. "Esansiyel Yağların Çiğ Köftede Salmonella’xx nın İnaktivasyonu Üzerine Etkileri," I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Turkey, 2004
ÇALICIOĞLU, MEHMET Et Al. "Esansiyel Yağların Çiğ Köftede Salmonella’xx nın İnaktivasyonu Üzerine Etkileri." I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Turkey, 2004
ÇALICIOĞLU, M. İLHAK, O. İ. And DİKİCİ, A. (2004) . "Esansiyel Yağların Çiğ Köftede Salmonella’xx nın İnaktivasyonu Üzerine Etkileri." I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHMET ÇALICIOĞLU Et Al. }, title={Esansiyel Yağların Çiğ Köftede Salmonella’xx nın İnaktivasyonu Üzerine Etkileri}, congress name={I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2004}}