K. SAKALLI And O. ÇATIR, "5S Tekniği Restoran İşletmeleri İçin Bir Model Önerisi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.3, pp.473-484, 2018
SAKALLI, K. And ÇATIR, O. 2018. 5S Tekniği Restoran İşletmeleri İçin Bir Model Önerisi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.3 , 473-484.
SAKALLI, K., & ÇATIR, O., (2018). 5S Tekniği Restoran İşletmeleri İçin Bir Model Önerisi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.3, 473-484.
SAKALLI, KENAN, And OZAN ÇATIR. "5S Tekniği Restoran İşletmeleri İçin Bir Model Önerisi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.3, 473-484, 2018
SAKALLI, KENAN And ÇATIR, OZAN. "5S Tekniği Restoran İşletmeleri İçin Bir Model Önerisi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.3, pp.473-484, 2018
SAKALLI, K. And ÇATIR, O. (2018) . "5S Tekniği Restoran İşletmeleri İçin Bir Model Önerisi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.3, pp.473-484.
@article{article, author={KENAN SAKALLI And author={OZAN ÇATIR}, title={5S Tekniği Restoran İşletmeleri İçin Bir Model Önerisi}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2018, pages={473-484} }