A. ZUNGUR BASTIOĞLU Et Al. , "Model Sistem Tavuk Eti Emülsiyonlarında Sığır Karkas Yağı Yerine Tavuk Derisi Kullanımının Emülsiyon Karakteristikleri Üzerine Etkisi," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.3, no.12, pp.941, 2015
ZUNGUR BASTIOĞLU, A. Et Al. 2015. Model Sistem Tavuk Eti Emülsiyonlarında Sığır Karkas Yağı Yerine Tavuk Derisi Kullanımının Emülsiyon Karakteristikleri Üzerine Etkisi. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.3, no.12 , 941.
ZUNGUR BASTIOĞLU, A., NACAK, B., & SERDAROĞLU, F. M., (2015). Model Sistem Tavuk Eti Emülsiyonlarında Sığır Karkas Yağı Yerine Tavuk Derisi Kullanımının Emülsiyon Karakteristikleri Üzerine Etkisi. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.3, no.12, 941.
ZUNGUR BASTIOĞLU, ASLI, BERKER NACAK, And FATMA MELTEM SERDAROĞLU. "Model Sistem Tavuk Eti Emülsiyonlarında Sığır Karkas Yağı Yerine Tavuk Derisi Kullanımının Emülsiyon Karakteristikleri Üzerine Etkisi," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.3, no.12, 941, 2015
ZUNGUR BASTIOĞLU, ASLI Z. Et Al. "Model Sistem Tavuk Eti Emülsiyonlarında Sığır Karkas Yağı Yerine Tavuk Derisi Kullanımının Emülsiyon Karakteristikleri Üzerine Etkisi." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.3, no.12, pp.941, 2015
ZUNGUR BASTIOĞLU, A. NACAK, B. And SERDAROĞLU, F. M. (2015) . "Model Sistem Tavuk Eti Emülsiyonlarında Sığır Karkas Yağı Yerine Tavuk Derisi Kullanımının Emülsiyon Karakteristikleri Üzerine Etkisi." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.3, no.12, p.941.
@article{article, author={ASLI ZUNGUR BASTIOĞLU Et Al. }, title={Model Sistem Tavuk Eti Emülsiyonlarında Sığır Karkas Yağı Yerine Tavuk Derisi Kullanımının Emülsiyon Karakteristikleri Üzerine Etkisi}, journal={TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY}, year=2015, pages={941} }