Y. ÇELEBİ SEZER And H. BOZKURT, "Et ve et ürünlerinin üretimi ve saklanmasında antimikrobiyal ambalajlama sistemlerinin kullanımı," Food and Health , vol.7, no.2, pp.150-163, 2021
ÇELEBİ SEZER, Y. And BOZKURT, H. 2021. Et ve et ürünlerinin üretimi ve saklanmasında antimikrobiyal ambalajlama sistemlerinin kullanımı. Food and Health , vol.7, no.2 , 150-163.
ÇELEBİ SEZER, Y., & BOZKURT, H., (2021). Et ve et ürünlerinin üretimi ve saklanmasında antimikrobiyal ambalajlama sistemlerinin kullanımı. Food and Health , vol.7, no.2, 150-163.
ÇELEBİ SEZER, YASEMİN, And HÜSEYİN BOZKURT. "Et ve et ürünlerinin üretimi ve saklanmasında antimikrobiyal ambalajlama sistemlerinin kullanımı," Food and Health , vol.7, no.2, 150-163, 2021
ÇELEBİ SEZER, YASEMİN And BOZKURT, HÜSEYİN. "Et ve et ürünlerinin üretimi ve saklanmasında antimikrobiyal ambalajlama sistemlerinin kullanımı." Food and Health , vol.7, no.2, pp.150-163, 2021
ÇELEBİ SEZER, Y. And BOZKURT, H. (2021) . "Et ve et ürünlerinin üretimi ve saklanmasında antimikrobiyal ambalajlama sistemlerinin kullanımı." Food and Health , vol.7, no.2, pp.150-163.
@article{article, author={YASEMİN ÇELEBİ And author={HÜSEYİN BOZKURT}, title={Et ve et ürünlerinin üretimi ve saklanmasında antimikrobiyal ambalajlama sistemlerinin kullanımı}, journal={Food and Health}, year=2021, pages={150-163} }