O. GÜNEŞER Et Al. , "İnek, Koyun ve Keçi Sütlerinin Karışımından Üretilen Yağsız Quark Peynirinin Tekstürel ve Duyusal Özellikleri," 1. Ulusal Sütçülük Kongresi , vol.1, Ankara, Turkey, 2017
GÜNEŞER, O. Et Al. 2017. İnek, Koyun ve Keçi Sütlerinin Karışımından Üretilen Yağsız Quark Peynirinin Tekstürel ve Duyusal Özellikleri. 1. Ulusal Sütçülük Kongresi , (Ankara, Turkey).
GÜNEŞER, O., GÜNAY, E., & AYDENİZ GÜNEŞER, B., (2017). İnek, Koyun ve Keçi Sütlerinin Karışımından Üretilen Yağsız Quark Peynirinin Tekstürel ve Duyusal Özellikleri . 1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Turkey
GÜNEŞER, ONUR, EZGİ GÜNAY, And BUKET AYDENİZ GÜNEŞER. "İnek, Koyun ve Keçi Sütlerinin Karışımından Üretilen Yağsız Quark Peynirinin Tekstürel ve Duyusal Özellikleri," 1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Turkey, 2017
GÜNEŞER, ONUR Et Al. "İnek, Koyun ve Keçi Sütlerinin Karışımından Üretilen Yağsız Quark Peynirinin Tekstürel ve Duyusal Özellikleri." 1. Ulusal Sütçülük Kongresi , Ankara, Turkey, 2017
GÜNEŞER, O. GÜNAY, E. And AYDENİZ GÜNEŞER, B. (2017) . "İnek, Koyun ve Keçi Sütlerinin Karışımından Üretilen Yağsız Quark Peynirinin Tekstürel ve Duyusal Özellikleri." 1. Ulusal Sütçülük Kongresi , Ankara, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ONUR GÜNEŞER Et Al. }, title={İnek, Koyun ve Keçi Sütlerinin Karışımından Üretilen Yağsız Quark Peynirinin Tekstürel ve Duyusal Özellikleri}, congress name={1. Ulusal Sütçülük Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2017}}