B. Aklale And B. AYDENİZ GÜNEŞER, "Haşhaş Tohumu İçeren Krem Peynir Formülasyonlarının Geliştirilmesi ve Kalite Parametrelerinin Değerlendirilmesi," Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.3, no.1, pp.24-36, 2019
Aklale, B. And AYDENİZ GÜNEŞER, B. 2019. Haşhaş Tohumu İçeren Krem Peynir Formülasyonlarının Geliştirilmesi ve Kalite Parametrelerinin Değerlendirilmesi. Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.3, no.1 , 24-36.
Aklale, B., & AYDENİZ GÜNEŞER, B., (2019). Haşhaş Tohumu İçeren Krem Peynir Formülasyonlarının Geliştirilmesi ve Kalite Parametrelerinin Değerlendirilmesi. Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.3, no.1, 24-36.
Aklale, Barış, And BUKET AYDENİZ GÜNEŞER. "Haşhaş Tohumu İçeren Krem Peynir Formülasyonlarının Geliştirilmesi ve Kalite Parametrelerinin Değerlendirilmesi," Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.3, no.1, 24-36, 2019
Aklale, Barış And AYDENİZ GÜNEŞER, BUKET A. . "Haşhaş Tohumu İçeren Krem Peynir Formülasyonlarının Geliştirilmesi ve Kalite Parametrelerinin Değerlendirilmesi." Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.3, no.1, pp.24-36, 2019
Aklale, B. And AYDENİZ GÜNEŞER, B. (2019) . "Haşhaş Tohumu İçeren Krem Peynir Formülasyonlarının Geliştirilmesi ve Kalite Parametrelerinin Değerlendirilmesi." Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.3, no.1, pp.24-36.
@article{article, author={Barış Aklale And author={BUKET AYDENİZ GÜNEŞER}, title={Haşhaş Tohumu İçeren Krem Peynir Formülasyonlarının Geliştirilmesi ve Kalite Parametrelerinin Değerlendirilmesi}, journal={Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi}, year=2019, pages={24-36} }