B. ÇABUK Et Al. , "Gıda Katkısı Olarak Muz Kabuğunun Kullanımı," International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research (FONGAR-2018) , Antalya, Turkey, 2018
ÇABUK, B. Et Al. 2018. Gıda Katkısı Olarak Muz Kabuğunun Kullanımı. International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research (FONGAR-2018) , (Antalya, Turkey).
ÇABUK, B., ÇALIŞKAN KOÇ, G., Aslan, U., & Karagöl, K., (2018). Gıda Katkısı Olarak Muz Kabuğunun Kullanımı . International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research (FONGAR-2018), Antalya, Turkey
ÇABUK, BURCU Et Al. "Gıda Katkısı Olarak Muz Kabuğunun Kullanımı," International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research (FONGAR-2018), Antalya, Turkey, 2018
ÇABUK, BURCU Et Al. "Gıda Katkısı Olarak Muz Kabuğunun Kullanımı." International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research (FONGAR-2018) , Antalya, Turkey, 2018
ÇABUK, B. Et Al. (2018) . "Gıda Katkısı Olarak Muz Kabuğunun Kullanımı." International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research (FONGAR-2018) , Antalya, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BURCU ÇABUK Et Al. }, title={Gıda Katkısı Olarak Muz Kabuğunun Kullanımı}, congress name={International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research (FONGAR-2018)}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2018}}