S. N. DİRİM Et Al. , "Dondurarak Kurutma Yönteminin Ürünün Kalite Özelliklerine Etkisi," Pamukkale Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar Sempozyumu , Denizli, Turkey, pp.83-84, 2015
DİRİM, S. N. Et Al. 2015. Dondurarak Kurutma Yönteminin Ürünün Kalite Özelliklerine Etkisi. Pamukkale Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar Sempozyumu , (Denizli, Turkey), 83-84.
DİRİM, S. N., ERGÜN, K., & ÇALIŞKAN, G., (2015). Dondurarak Kurutma Yönteminin Ürünün Kalite Özelliklerine Etkisi . Pamukkale Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar Sempozyumu (pp.83-84). Denizli, Turkey
DİRİM, SAFİYE, KADRİYE ERGÜN, And GÜLŞAH ÇALIŞKAN KOÇ. "Dondurarak Kurutma Yönteminin Ürünün Kalite Özelliklerine Etkisi," Pamukkale Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar Sempozyumu, Denizli, Turkey, 2015
DİRİM, SAFİYE N. Et Al. "Dondurarak Kurutma Yönteminin Ürünün Kalite Özelliklerine Etkisi." Pamukkale Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar Sempozyumu , Denizli, Turkey, pp.83-84, 2015
DİRİM, S. N. ERGÜN, K. And ÇALIŞKAN, G. (2015) . "Dondurarak Kurutma Yönteminin Ürünün Kalite Özelliklerine Etkisi." Pamukkale Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar Sempozyumu , Denizli, Turkey, pp.83-84.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SAFİYE NUR DİRİM Et Al. }, title={Dondurarak Kurutma Yönteminin Ürünün Kalite Özelliklerine Etkisi}, congress name={Pamukkale Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar Sempozyumu}, city={Denizli}, country={Turkey}, year={2015}, pages={83-84} }