M. Talih Et Al. , "Farklı Mikrodalga Güçlerinin ve Ürün Kalınlıklarının Kırmızı Pancar Püresinin Kuruma Süresi ve Toz Ürün Özellikleri Üzerine Etkisi," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, 2016
Talih, M. Et Al. 2016. Farklı Mikrodalga Güçlerinin ve Ürün Kalınlıklarının Kırmızı Pancar Püresinin Kuruma Süresi ve Toz Ürün Özellikleri Üzerine Etkisi. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey).
Talih, M., ÇALIŞKAN, G., & DİRİM, S. N., (2016). Farklı Mikrodalga Güçlerinin ve Ürün Kalınlıklarının Kırmızı Pancar Püresinin Kuruma Süresi ve Toz Ürün Özellikleri Üzerine Etkisi . Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey
Talih, Meryem, GÜLŞAH ÇALIŞKAN KOÇ, And SAFİYE NUR DİRİM. "Farklı Mikrodalga Güçlerinin ve Ürün Kalınlıklarının Kırmızı Pancar Püresinin Kuruma Süresi ve Toz Ürün Özellikleri Üzerine Etkisi," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016
Talih, Meryem Et Al. "Farklı Mikrodalga Güçlerinin ve Ürün Kalınlıklarının Kırmızı Pancar Püresinin Kuruma Süresi ve Toz Ürün Özellikleri Üzerine Etkisi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, 2016
Talih, M. ÇALIŞKAN, G. And DİRİM, S. N. (2016) . "Farklı Mikrodalga Güçlerinin ve Ürün Kalınlıklarının Kırmızı Pancar Püresinin Kuruma Süresi ve Toz Ürün Özellikleri Üzerine Etkisi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Meryem Talih Et Al. }, title={Farklı Mikrodalga Güçlerinin ve Ürün Kalınlıklarının Kırmızı Pancar Püresinin Kuruma Süresi ve Toz Ürün Özellikleri Üzerine Etkisi}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}}