K. İLKAY Et Al. , "Çam Fıstığının Özellikleri," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.450-454, 2009
İLKAY, K. Et Al. 2009. Çam Fıstığının Özellikleri. II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Van, Turkey), 450-454.
İLKAY, K., BELKIS, T., & AYDENİZ, B., (2009). Çam Fıstığının Özellikleri . II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.450-454). Van, Turkey
İLKAY, KOCA, TEKGÜLER BELKIS, And BUKET AYDENİZ GÜNEŞER. "Çam Fıstığının Özellikleri," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey, 2009
İLKAY, KOCA Et Al. "Çam Fıstığının Özellikleri." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.450-454, 2009
İLKAY, K. BELKIS, T. And AYDENİZ, B. (2009) . "Çam Fıstığının Özellikleri." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.450-454.
@conferencepaper{conferencepaper, author={KOCA İLKAY Et Al. }, title={Çam Fıstığının Özellikleri}, congress name={II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2009}, pages={450-454} }