B. NACAK Et Al. , "α -TOKOFEROL KULLANIMININ FARKLI SICAKLIKLARDA DEPOLANAN PİLİÇ KAVURMALARIN OKSİDATİF ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN BELİRLENMESİ," 9. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , vol.1, Kayseri, Turkey, pp.134-135, 2021
NACAK, B. Et Al. 2021. α -TOKOFEROL KULLANIMININ FARKLI SICAKLIKLARDA DEPOLANAN PİLİÇ KAVURMALARIN OKSİDATİF ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN BELİRLENMESİ. 9. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , (Kayseri, Turkey), 134-135.
NACAK, B., DİKİCİ, A., İPEK, G., Özer, M., ZAİMOĞULLARI, K., & YEL, N., (2021). α -TOKOFEROL KULLANIMININ FARKLI SICAKLIKLARDA DEPOLANAN PİLİÇ KAVURMALARIN OKSİDATİF ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN BELİRLENMESİ . 9. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (pp.134-135). Kayseri, Turkey
NACAK, BERKER Et Al. "α -TOKOFEROL KULLANIMININ FARKLI SICAKLIKLARDA DEPOLANAN PİLİÇ KAVURMALARIN OKSİDATİF ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN BELİRLENMESİ," 9. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Kayseri, Turkey, 2021
NACAK, BERKER Et Al. "α -TOKOFEROL KULLANIMININ FARKLI SICAKLIKLARDA DEPOLANAN PİLİÇ KAVURMALARIN OKSİDATİF ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN BELİRLENMESİ." 9. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Kayseri, Turkey, pp.134-135, 2021
NACAK, B. Et Al. (2021) . "α -TOKOFEROL KULLANIMININ FARKLI SICAKLIKLARDA DEPOLANAN PİLİÇ KAVURMALARIN OKSİDATİF ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN BELİRLENMESİ." 9. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Kayseri, Turkey, pp.134-135.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BERKER NACAK Et Al. }, title={α -TOKOFEROL KULLANIMININ FARKLI SICAKLIKLARDA DEPOLANAN PİLİÇ KAVURMALARIN OKSİDATİF ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN BELİRLENMESİ}, congress name={9. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi}, city={Kayseri}, country={Turkey}, year={2021}, pages={134-135} }