H. GEZGEL And A. DİKİCİ, "Hazır Yemek Sektörü Çalışanlarının İş Sağlığı ve Güvenliğine Kaderci Bakış Açılarının Değerlendirilmesi," Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.5, no.1, pp.1-13, 2021
GEZGEL, H. And DİKİCİ, A. 2021. Hazır Yemek Sektörü Çalışanlarının İş Sağlığı ve Güvenliğine Kaderci Bakış Açılarının Değerlendirilmesi. Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.5, no.1 , 1-13.
GEZGEL, H., & DİKİCİ, A., (2021). Hazır Yemek Sektörü Çalışanlarının İş Sağlığı ve Güvenliğine Kaderci Bakış Açılarının Değerlendirilmesi. Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.5, no.1, 1-13.
GEZGEL, Hakan, And ABDULLAH DİKİCİ. "Hazır Yemek Sektörü Çalışanlarının İş Sağlığı ve Güvenliğine Kaderci Bakış Açılarının Değerlendirilmesi," Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.5, no.1, 1-13, 2021
GEZGEL, Hakan And DİKİCİ, ABDULLAH. "Hazır Yemek Sektörü Çalışanlarının İş Sağlığı ve Güvenliğine Kaderci Bakış Açılarının Değerlendirilmesi." Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.5, no.1, pp.1-13, 2021
GEZGEL, H. And DİKİCİ, A. (2021) . "Hazır Yemek Sektörü Çalışanlarının İş Sağlığı ve Güvenliğine Kaderci Bakış Açılarının Değerlendirilmesi." Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.5, no.1, pp.1-13.
@article{article, author={Hakan GEZGEL And author={ABDULLAH DİKİCİ}, title={Hazır Yemek Sektörü Çalışanlarının İş Sağlığı ve Güvenliğine Kaderci Bakış Açılarının Değerlendirilmesi}, journal={Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi}, year=2021, pages={1-13} }