I. H. Çerçi Et Al. , "Effects of fresh, ensiled and dried alfalfa on performance, carcass and organoleptic characteristics in lambs Taze ot, silaj ve kuru ot seklinde yedirilen yoncanin kuzularda performans, karkas ve etin duyusal özellikler üzerine etkisi," Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.17, no.1, pp.107-112, 2011
Çerçi, I. H. Et Al. 2011. Effects of fresh, ensiled and dried alfalfa on performance, carcass and organoleptic characteristics in lambs Taze ot, silaj ve kuru ot seklinde yedirilen yoncanin kuzularda performans, karkas ve etin duyusal özellikler üzerine etkisi. Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.17, no.1 , 107-112.
Çerçi, I. H., Erisir, Z., Gürdogan, F., Seven, I., Patir, B., DİKİCİ, A., ... Kilinç, Ü.(2011). Effects of fresh, ensiled and dried alfalfa on performance, carcass and organoleptic characteristics in lambs Taze ot, silaj ve kuru ot seklinde yedirilen yoncanin kuzularda performans, karkas ve etin duyusal özellikler üzerine etkisi. Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.17, no.1, 107-112.
Çerçi, Ibrahim Et Al. "Effects of fresh, ensiled and dried alfalfa on performance, carcass and organoleptic characteristics in lambs Taze ot, silaj ve kuru ot seklinde yedirilen yoncanin kuzularda performans, karkas ve etin duyusal özellikler üzerine etkisi," Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.17, no.1, 107-112, 2011
Çerçi, Ibrahim H. Et Al. "Effects of fresh, ensiled and dried alfalfa on performance, carcass and organoleptic characteristics in lambs Taze ot, silaj ve kuru ot seklinde yedirilen yoncanin kuzularda performans, karkas ve etin duyusal özellikler üzerine etkisi." Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.17, no.1, pp.107-112, 2011
Çerçi, I. H. Et Al. (2011) . "Effects of fresh, ensiled and dried alfalfa on performance, carcass and organoleptic characteristics in lambs Taze ot, silaj ve kuru ot seklinde yedirilen yoncanin kuzularda performans, karkas ve etin duyusal özellikler üzerine etkisi." Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.17, no.1, pp.107-112.
@article{article, author={Ibrahim Halil Çerçi Et Al. }, title={Effects of fresh, ensiled and dried alfalfa on performance, carcass and organoleptic characteristics in lambs Taze ot, silaj ve kuru ot seklinde yedirilen yoncanin kuzularda performans, karkas ve etin duyusal özellikler üzerine etkisi}, journal={Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi}, year=2011, pages={107-112} }