Ç. Kaş And A. DİKİCİ, "İnegöl ve Kasap Köftelerin 170 oC Pişirilmesi Esnasında Salmonella’nın Termal İnaktivasyonu," Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.3, no.1, pp.15-23, 2019
Kaş, Ç. And DİKİCİ, A. 2019. İnegöl ve Kasap Köftelerin 170 oC Pişirilmesi Esnasında Salmonella’nın Termal İnaktivasyonu. Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.3, no.1 , 15-23.
Kaş, Ç., & DİKİCİ, A., (2019). İnegöl ve Kasap Köftelerin 170 oC Pişirilmesi Esnasında Salmonella’nın Termal İnaktivasyonu. Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.3, no.1, 15-23.
Kaş, Çağdaş, And ABDULLAH DİKİCİ. "İnegöl ve Kasap Köftelerin 170 oC Pişirilmesi Esnasında Salmonella’nın Termal İnaktivasyonu," Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.3, no.1, 15-23, 2019
Kaş, Çağdaş And DİKİCİ, ABDULLAH. "İnegöl ve Kasap Köftelerin 170 oC Pişirilmesi Esnasında Salmonella’nın Termal İnaktivasyonu." Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.3, no.1, pp.15-23, 2019
Kaş, Ç. And DİKİCİ, A. (2019) . "İnegöl ve Kasap Köftelerin 170 oC Pişirilmesi Esnasında Salmonella’nın Termal İnaktivasyonu." Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.3, no.1, pp.15-23.
@article{article, author={Çağdaş Kaş And author={ABDULLAH DİKİCİ}, title={İnegöl ve Kasap Köftelerin 170 oC Pişirilmesi Esnasında Salmonella’nın Termal İnaktivasyonu}, journal={Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi}, year=2019, pages={15-23} }