N. ŞAHİNLER, "Arı Ürünleri ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi," M.K.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi, , vol.5, no.1-2, pp.139-148, 2000
ŞAHİNLER, N. 2000. Arı Ürünleri ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi. M.K.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi, , vol.5, no.1-2 , 139-148.
ŞAHİNLER, N., (2000). Arı Ürünleri ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi. M.K.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi, , vol.5, no.1-2, 139-148.
ŞAHİNLER, NURAY. "Arı Ürünleri ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi," M.K.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi, , vol.5, no.1-2, 139-148, 2000
ŞAHİNLER, NURAY. "Arı Ürünleri ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi." M.K.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi, , vol.5, no.1-2, pp.139-148, 2000
ŞAHİNLER, N. (2000) . "Arı Ürünleri ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi." M.K.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi, , vol.5, no.1-2, pp.139-148.
@article{article, author={NURAY ŞAHİNLER}, title={Arı Ürünleri ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi}, journal={M.K.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi,}, year=2000, pages={139-148} }