B. NACAK, "Et Ürünlerinde Lipid Oksidasyonu Mekanizması ve Antioksidanların Birlikte Kullanımının Lipid Oksidasyonu Üzerine Etkisi," 7th International Congress on Engineering, Architecture and Design , Turkey, 2021
NACAK, B. 2021. Et Ürünlerinde Lipid Oksidasyonu Mekanizması ve Antioksidanların Birlikte Kullanımının Lipid Oksidasyonu Üzerine Etkisi. 7th International Congress on Engineering, Architecture and Design , (Turkey).
NACAK, B., (2021). Et Ürünlerinde Lipid Oksidasyonu Mekanizması ve Antioksidanların Birlikte Kullanımının Lipid Oksidasyonu Üzerine Etkisi . 7th International Congress on Engineering, Architecture and Design, Turkey
NACAK, BERKER. "Et Ürünlerinde Lipid Oksidasyonu Mekanizması ve Antioksidanların Birlikte Kullanımının Lipid Oksidasyonu Üzerine Etkisi," 7th International Congress on Engineering, Architecture and Design, Turkey, 2021
NACAK, BERKER. "Et Ürünlerinde Lipid Oksidasyonu Mekanizması ve Antioksidanların Birlikte Kullanımının Lipid Oksidasyonu Üzerine Etkisi." 7th International Congress on Engineering, Architecture and Design , Turkey, 2021
NACAK, B. (2021) . "Et Ürünlerinde Lipid Oksidasyonu Mekanizması ve Antioksidanların Birlikte Kullanımının Lipid Oksidasyonu Üzerine Etkisi." 7th International Congress on Engineering, Architecture and Design , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BERKER NACAK}, title={Et Ürünlerinde Lipid Oksidasyonu Mekanizması ve Antioksidanların Birlikte Kullanımının Lipid Oksidasyonu Üzerine Etkisi}, congress name={7th International Congress on Engineering, Architecture and Design}, city={}, country={Turkey}, year={2021}}