B. NACAK Et Al. , "Farklı Oranlarda Piliç Abdominal Yağı İçeren Piliç KavurmalarınınOksidatif Stabilitesinin Belirlenmesi," 4. Et Ürünleri Çalıştayı , Aydın, Turkey, 2020
NACAK, B. Et Al. 2020. Farklı Oranlarda Piliç Abdominal Yağı İçeren Piliç KavurmalarınınOksidatif Stabilitesinin Belirlenmesi. 4. Et Ürünleri Çalıştayı , (Aydın, Turkey).
NACAK, B., DİKİCİ, A., Yel, N., Zaimoğulları, K., İpek, G., & Özer, M., (2020). Farklı Oranlarda Piliç Abdominal Yağı İçeren Piliç KavurmalarınınOksidatif Stabilitesinin Belirlenmesi . 4. Et Ürünleri Çalıştayı, Aydın, Turkey
NACAK, BERKER Et Al. "Farklı Oranlarda Piliç Abdominal Yağı İçeren Piliç KavurmalarınınOksidatif Stabilitesinin Belirlenmesi," 4. Et Ürünleri Çalıştayı, Aydın, Turkey, 2020
NACAK, BERKER Et Al. "Farklı Oranlarda Piliç Abdominal Yağı İçeren Piliç KavurmalarınınOksidatif Stabilitesinin Belirlenmesi." 4. Et Ürünleri Çalıştayı , Aydın, Turkey, 2020
NACAK, B. Et Al. (2020) . "Farklı Oranlarda Piliç Abdominal Yağı İçeren Piliç KavurmalarınınOksidatif Stabilitesinin Belirlenmesi." 4. Et Ürünleri Çalıştayı , Aydın, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BERKER NACAK Et Al. }, title={Farklı Oranlarda Piliç Abdominal Yağı İçeren Piliç KavurmalarınınOksidatif Stabilitesinin Belirlenmesi}, congress name={4. Et Ürünleri Çalıştayı}, city={Aydın}, country={Turkey}, year={2020}}