S. N. DİRİM And G. ÇALIŞKAN, "Gıdaların Dondurulmasında Manyetik Alan Uygulamasının Kullanılabilirliği," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, 2016
DİRİM, S. N. And ÇALIŞKAN, G. 2016. Gıdaların Dondurulmasında Manyetik Alan Uygulamasının Kullanılabilirliği. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey).
DİRİM, S. N., & ÇALIŞKAN, G., (2016). Gıdaların Dondurulmasında Manyetik Alan Uygulamasının Kullanılabilirliği . Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey
DİRİM, SAFİYE, And GÜLŞAH ÇALIŞKAN KOÇ. "Gıdaların Dondurulmasında Manyetik Alan Uygulamasının Kullanılabilirliği," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016
DİRİM, SAFİYE N. And ÇALIŞKAN, GÜLŞAH Ç. . "Gıdaların Dondurulmasında Manyetik Alan Uygulamasının Kullanılabilirliği." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, 2016
DİRİM, S. N. And ÇALIŞKAN, G. (2016) . "Gıdaların Dondurulmasında Manyetik Alan Uygulamasının Kullanılabilirliği." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SAFİYE NUR DİRİM And author={GÜLŞAH ÇALIŞKAN KOÇ}, title={Gıdaların Dondurulmasında Manyetik Alan Uygulamasının Kullanılabilirliği}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}}