B. NACAK And F. M. SERDAROĞLU, "Plant Polyphenols as Antioxidants in Meat Products," 4. Uluslararası Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu , 2018
NACAK, B. And SERDAROĞLU, F. M. 2018. Plant Polyphenols as Antioxidants in Meat Products. 4. Uluslararası Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu .
NACAK, B., & SERDAROĞLU, F. M., (2018). Plant Polyphenols as Antioxidants in Meat Products . 4. Uluslararası Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu
NACAK, BERKER, And FATMA MELTEM SERDAROĞLU. "Plant Polyphenols as Antioxidants in Meat Products," 4. Uluslararası Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu, 2018
NACAK, BERKER And SERDAROĞLU, FATMA M. . "Plant Polyphenols as Antioxidants in Meat Products." 4. Uluslararası Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu , 2018
NACAK, B. And SERDAROĞLU, F. M. (2018) . "Plant Polyphenols as Antioxidants in Meat Products." 4. Uluslararası Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu .
@conferencepaper{conferencepaper, author={BERKER NACAK And author={FATMA MELTEM SERDAROĞLU}, title={Plant Polyphenols as Antioxidants in Meat Products}, congress name={4. Uluslararası Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu}, city={}, country={}, year={2018}}