E. YILMAZ And B. AYDENİZ, "Geleneksel Şerbetlerin Hazırlanmasında Kullanılan Bazı Bitkisel Materyallerin Farmakolojik Özellikleri," the 1st International Symposium On “Traditional Foods From Adriatic To Caucasus” , Tekirdağ, Turkey, pp.1011-1013, 2010
YILMAZ, E. And AYDENİZ, B. 2010. Geleneksel Şerbetlerin Hazırlanmasında Kullanılan Bazı Bitkisel Materyallerin Farmakolojik Özellikleri. the 1st International Symposium On “Traditional Foods From Adriatic To Caucasus” , (Tekirdağ, Turkey), 1011-1013.
YILMAZ, E., & AYDENİZ, B., (2010). Geleneksel Şerbetlerin Hazırlanmasında Kullanılan Bazı Bitkisel Materyallerin Farmakolojik Özellikleri . the 1st International Symposium On “Traditional Foods From Adriatic To Caucasus” (pp.1011-1013). Tekirdağ, Turkey
YILMAZ, EMİN, And BUKET AYDENİZ GÜNEŞER. "Geleneksel Şerbetlerin Hazırlanmasında Kullanılan Bazı Bitkisel Materyallerin Farmakolojik Özellikleri," the 1st International Symposium On “Traditional Foods From Adriatic To Caucasus”, Tekirdağ, Turkey, 2010
YILMAZ, EMİN And AYDENİZ, BUKET A. . "Geleneksel Şerbetlerin Hazırlanmasında Kullanılan Bazı Bitkisel Materyallerin Farmakolojik Özellikleri." the 1st International Symposium On “Traditional Foods From Adriatic To Caucasus” , Tekirdağ, Turkey, pp.1011-1013, 2010
YILMAZ, E. And AYDENİZ, B. (2010) . "Geleneksel Şerbetlerin Hazırlanmasında Kullanılan Bazı Bitkisel Materyallerin Farmakolojik Özellikleri." the 1st International Symposium On “Traditional Foods From Adriatic To Caucasus” , Tekirdağ, Turkey, pp.1011-1013.
@conferencepaper{conferencepaper, author={EMİN YILMAZ And author={BUKET AYDENİZ GÜNEŞER}, title={Geleneksel Şerbetlerin Hazırlanmasında Kullanılan Bazı Bitkisel Materyallerin Farmakolojik Özellikleri}, congress name={the 1st International Symposium On “Traditional Foods From Adriatic To Caucasus”}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2010}, pages={1011-1013} }