A. Tepe And A. DİKİCİ, "Tavuk göğüs etlerini farklı antimikrobyal madde ile kaplamanın Salmonella ve raf ömrü üzerine etkisi," 5. Uluslararası Beyaz Et Kongresi , 2019
Tepe, A. And DİKİCİ, A. 2019. Tavuk göğüs etlerini farklı antimikrobyal madde ile kaplamanın Salmonella ve raf ömrü üzerine etkisi. 5. Uluslararası Beyaz Et Kongresi .
Tepe, A., & DİKİCİ, A., (2019). Tavuk göğüs etlerini farklı antimikrobyal madde ile kaplamanın Salmonella ve raf ömrü üzerine etkisi . 5. Uluslararası Beyaz Et Kongresi
Tepe, Ahmet, And ABDULLAH DİKİCİ. "Tavuk göğüs etlerini farklı antimikrobyal madde ile kaplamanın Salmonella ve raf ömrü üzerine etkisi," 5. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 2019
Tepe, Ahmet And DİKİCİ, ABDULLAH. "Tavuk göğüs etlerini farklı antimikrobyal madde ile kaplamanın Salmonella ve raf ömrü üzerine etkisi." 5. Uluslararası Beyaz Et Kongresi , 2019
Tepe, A. And DİKİCİ, A. (2019) . "Tavuk göğüs etlerini farklı antimikrobyal madde ile kaplamanın Salmonella ve raf ömrü üzerine etkisi." 5. Uluslararası Beyaz Et Kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ahmet Tepe And author={ABDULLAH DİKİCİ}, title={Tavuk göğüs etlerini farklı antimikrobyal madde ile kaplamanın Salmonella ve raf ömrü üzerine etkisi}, congress name={5. Uluslararası Beyaz Et Kongresi}, city={}, country={}, year={2019}}