N. ŞAHİNLER And S. ŞAHİNLER, "Propolis: Bileşimi ve Fonksiyonel Özellikleri," In Türkiye Klinikleri Gıda Bilimleri - Özel Konular , Ankara: Türkiye Klinikleri (Ortadoğu Reklam Tanıtım Yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.), 2020, pp.36-41.
ŞAHİNLER, N. And ŞAHİNLER, S. Propolis: Bileşimi ve Fonksiyonel Özellikleri. 2020. In Türkiye Klinikleri Gıda Bilimleri - Özel Konular , Türkiye Klinikleri (Ortadoğu Reklam Tanıtım Yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.), Ankara, 36-41.
ŞAHİNLER, N., & ŞAHİNLER, S., (2020). Propolis: Bileşimi ve Fonksiyonel Özellikleri. Türkiye Klinikleri Gıda Bilimleri - Özel Konular (pp.36-41), Ankara: Türkiye Klinikleri (Ortadoğu Reklam Tanıtım Yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.).
ŞAHİNLER, NURAY, And SUAT ŞAHİNLER. "Propolis: Bileşimi ve Fonksiyonel Özellikleri." In Türkiye Klinikleri Gıda Bilimleri - Özel Konular , 36-41. Ankara: Türkiye Klinikleri (Ortadoğu Reklam Tanıtım Yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.), 2020
ŞAHİNLER, NURAY And ŞAHİNLER, SUAT. "Propolis: Bileşimi ve Fonksiyonel Özellikleri." Türkiye Klinikleri Gıda Bilimleri - Özel Konular , Türkiye Klinikleri (Ortadoğu Reklam Tanıtım Yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.), 2020, pp.36-41.
ŞAHİNLER, N. And ŞAHİNLER, S. (2020) "Propolis: Bileşimi ve Fonksiyonel Özellikleri", Türkiye Klinikleri Gıda Bilimleri - Özel Konular . Ankara: Türkiye Klinikleri (Ortadoğu Reklam Tanıtım Yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.).
@bookchapter{bookchapter, author ={NURAY ŞAHİNLER And author ={SUAT ŞAHİNLER}, chaptertitle={Propolis: Bileşimi ve Fonksiyonel Özellikleri}, booktitle={ Türkiye Klinikleri Gıda Bilimleri - Özel Konular}, publisher={Türkiye Klinikleri (Ortadoğu Reklam Tanıtım Yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.)}, city={Ankara},year={2020} }