A. ZUNGUR BASTIOĞLU Et Al. , "Et ve Et Ürünlerinde Protein Oksidasyonu," Journal of Food and Health Science , pp.171-183, 2016
ZUNGUR BASTIOĞLU, A. Et Al. 2016. Et ve Et Ürünlerinde Protein Oksidasyonu. Journal of Food and Health Science , 171-183.
ZUNGUR BASTIOĞLU, A., SERDAROĞLU, F. M., & NACAK, B., (2016). Et ve Et Ürünlerinde Protein Oksidasyonu. Journal of Food and Health Science , 171-183.
ZUNGUR BASTIOĞLU, ASLI, FATMA MELTEM SERDAROĞLU, And BERKER NACAK. "Et ve Et Ürünlerinde Protein Oksidasyonu," Journal of Food and Health Science , 171-183, 2016
ZUNGUR BASTIOĞLU, ASLI Z. Et Al. "Et ve Et Ürünlerinde Protein Oksidasyonu." Journal of Food and Health Science , pp.171-183, 2016
ZUNGUR BASTIOĞLU, A. SERDAROĞLU, F. M. And NACAK, B. (2016) . "Et ve Et Ürünlerinde Protein Oksidasyonu." Journal of Food and Health Science , pp.171-183.
@article{article, author={ASLI ZUNGUR BASTIOĞLU Et Al. }, title={Et ve Et Ürünlerinde Protein Oksidasyonu}, journal={Journal of Food and Health Science}, year=2016, pages={171-183} }